Tuotteet - Kuusamon Väri ja Sisustus Oy

Tapetit, lattiat, laatat, maalit

 

Värisilmä - sisämaalit

Sointu Sisustusmaali

on täyshimmeä akrylaattilateksimaali Sisämaalaukseen rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, pahvi-, tapetti-, puu-, kartonkipintaiselle kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Soveltuu sekä uusille että ennen maalatuille pinnoille. Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen.

Seinämaali 7

Seinämaali 7 on vesiohenteinen, himmeä lateksimaali sisätilojen maalaukseen. Maali sopii uusien ja ennen maalattujen sisäkattojen ja -seinien maalaukseen, kun halutaan himmeä, kestävä pinta. Väri valkoinen. Voidaan sävyttää eri sävyihin.

Super - Remonttimaali 20

Super - Remonttimaali 20 on vesiohenteinen, puolihimmeä lateksimaali sisätilojen maalaukseen. Maali sopii uusien ja ennen maalattujen sisäkattojen ja -seinien maalaukseen, kun halutaan puolihimmeä, kestävä pinta. Ei oviin, ikkunoihin eikä kalusteisiin.

Paneelilakka

Paneelilakka on vesiohenteinen, UV-suoja-ainetta sisältävä akrylaattilakka sisäkäyttöön. Sopii mm. erilaisille puu- ja lastulevypinnoille kuten seiniin ja kattoihin. Ei sovellu lattioiden käsittelyyn.

Premium

Premium - Kosteiden tilojen remonttimaali on vesiohenteinen puolihimmeä akrylaattilateksimaali. Soveltuu esimerkiksi märkiin pesua ja kulutuksen kestävyyttä vaativiin tiloihin, kuten kylpy- ja suihkutiloihin. Maalilla on erinomainen tarttuvuus myös vaikeille alustoille. Sopii sekä seiniin että kattoihin.

Värisilmä - ulkomaalit

PANU+ - talomaali

PANU+ - talomaali on puolikiiltävä vesiohenteinen ulkomaali, joka sopii uusille ja ennen maalatuille puupinnoille, kuten ulkoseinille ja ikkunanpuitteisiin. Sen pinta ja kiilto säilyvät haalistumatta.

Talomaali

Talomaali on puolihimmeä, vesiohenteinen lateksitalomaali ulkopuujulkisivuille. Se sopii sekä uusille hieno- ja karkeasahatuille että aikaisemmin lateksimaalilla maalatuille puujulkisivuille.

Öljymaali

Öljymaali on puolikiiltävä alkydiöljymaali, jonka sideaineena on käytetty myös pellavaöljyä. Se soveltuu sekä uusille että aikaisemmin maalatuille puupinnoille ulkona.

Kuultava Puunsuoja

Kuultava Puunsuoja on säänkestävä puunsuoja, joka sisältää tehokkaita homeen- ja sinistymisenestoaineita. Sopii lähes kaiken tyyppisille puupinnoille esimerkiksi ulkoseinille, räystäslaudoille, oviin ja aitoihin.

Peitto - Peittävä puunsuoja

Peitto - Peittävä puunsuoja on vesiohenteinen puunsuoja, joka jättää puun pintakuvioinnin kauniisti näkyviin. Sopii esimerkiksi haalistuneille puunsuojapinnoille ja uudelle puulle.

Pohjuste

Pohjuste on pellavaöljyä sisältävä pohjustuspuunsuoja. Värisilmä-pohjuste imeytyy puuhun hidastaen kosteuden sekä home- ja sinistäjäsienten vaikutuksia. Se sopii sahatuille ja höylätyille puupinnoille sekä hirsi- ja kestopuupinnoille ulkotiloissa.

Ulkopohja

Ulkopohja on alkydiöljypohjamaali puupintojen ulkomaalaukseen ennen pintamaalausta öljy- tai akryylimaalilla.

Peltikattomaali

Peltikattomaali on puolikiiltävä, ruosteenestopigmenttiä sisältävä alkydimaali. Se sopii sinkittyjen ja teräspintojen maalaukseen ulkona: peltikatoille, vesikouruihin, syöksytorviin, suojapelteihin, kaiteisiin ja teräsrakenteisiin.

Akva

Akva on vesiohenteinen, luonnonöljypohjainen kuultava puunsuoja, joka sopii sekä sahatuille että höylätyille puupinnoille. Sävytettynä se antaa tehokkaan suojan myös UV-säteilyä vastaan.

Winner-suunnitteluohjelma

Myymälässämme on suunnittelijoillamme käytössä Winner-suunnitteluohjelma, jonka avulla saamme mallinnettua valitsemasi kaakelimallit sekä kalusteet juuri Sinun kylpyhuoneesi mittojen mukaan. Kysy lisää suunnittelijoiltamme. Suunnitellaan toimiva kokonaisuus yhdessä! 

Boråstapeter

Inspiroidu Boråsin uudesta tapettivalitsimesta.